VAKSIN SENJATA DAJJAL. JANGAN VAKSIN ANAK ANDA !!!

~Vaksin~

(Tulisan ini ditulis oleh seorang Ustaz dari Mesir) 

Semalam sembang dengan Dr.Azmier dari USM Nibong Tebal pasal vaksin. Beliau ada 6 orang anak dan semuanya tak divaksin.

Saya tanya kenapa?
Doktor jawab:
"Saya nak anak saya membesar secara organik. Bukan macam ayam cucuk."
Kah kah kah jawapan paling epic abad ini.  

Note: Alhamdulillah saya memang tak benarkan pihak hospital vaksin anak-anak saya selepas saya berbincang dengan ramai doktor/pakar kimia (yang tidak berkepentingan/berkonspirasi).
                                        
Walaupun ramai rakan-rakan mengadu mereka "dipaksa" oleh medical mafia (yang menafikan hak pesakit untuk buat keputusan sendiri) dan ditakut-takutkan, tapi Alhamdulillah kedua-dua anak saya dibiarkan tanpa vaksin tanpa dileter oleh nurse atau doktor.

Cukup dengan saya tanda tangan saya akan bertanggungjawab penuh atas apa sahaja yang terjadi pada anak saya jika tidak disuntik vaksin, mereka tidak mengganggu saya lagi.





Alhamdulillah anak pertama saya Muhammad Zakariyya, lahir tanpa vaksin di Afrika (benua ujikaji virus Dajjal-bila dajjal ada cipta virus baru, mereka akan sebarkan di Afrika seperti kes e-bola), merentas beberapa benua, singgah di beberapa negara seperti UAE dan Thailand. Tapi hidup sihat ceria (kini mencecah umur hampir 2 tahun) dan tak pernah sekali pun jatuh sakit/jejak kaki ke hospital atau klinik.

Hanya beberapa kali sahaja dia demam biasa yang tak perlu dibawa ke klinik atau hospital. Allah telah buktikan pada saya bahawa bayi saya diberi kesihatan tanpa perlu vaksin.

Antara sebab kenapa saya tidak mahu anak divaksin ialah kerana:
-Kandungannya diragui dan tiada pengesahan halal dari mana-mana badan autoriti.
-Efeknya juga kelihatan sangat tidak baik berbanding anak-anak yang free-vaksin. Yang kena vaksin, selalunya akan jatuh sakit (dengan izin Allah), kena ulang masuk klinik/hospital.
-Selama jutaan tahun bayi hidup sihat atas muka bumi ini tanpa vaksin, hanya ketika zaman Dajjal (zaman NWO) sahaja vaksin di- "wajibkan" oleh the hidden hand.
-Mengikut pengkaji-pengkaji/pendedah konspirasi Dajjal contohnya seperti pengarang buku "The Deadly Mist", seperti biasa, pihak Dajjal (barat) memang suka "cipta penyakit" dan "cipta ubatnya" sekaligus.
-Mereka cipta virus.
-Kemudian sebarkan melalui udara.
-Kemudian ramai orang sakit.
-Kemudian "mereka" akan datang sebagai hero dan membawa "ubat".
-Hasilnya: Orang ramai akan takut dan mula berpusu-pusu membeli ubat tersebut.
-Pihak Dajjal menjadi kaya-raya.
-Kesihatan sedunia pula tergugat.
Sama juga macam kes virus+anti virus dalam komputer.
-Mereka yang cipta virus dan sebarkan.
-Kemudian mereka jual anti-virus untuk kaut keuntungan atas angin berjumlah jutaan dollar.
Jadi saya menolak keras anak-anak saya menjadi mangsa bahan eksperimen Dajjal atau "ayam suntik" mereka....
InsyaAllah Allah akan lindungi kami sekeluarga daripada penyakit/virus yang disebarkan puak-puak Dajjal.


Note 2: Saya tak pernah salahkan nurse atau doktor. Mereka tidak lain hanyalah "menurut perintah". Janganlah geng-geng doktor mai serang status saya ye.  Sebab yang tak mau vaksin ni bukan sahaja golongan "buta medic" macam saya, tapi golongan doktor pakar perubatan sendiri tak mahu dirinya dan anak-anaknya divaksin.


KOMEN PAKLONG.

Paklong ada latar belakang dalam bidang perubatan.
Bagi paklong, tulisan di atas adalah tulisan paling mengarut pernah paklong dengar.
Tahu tak virus Smallpox dah hilang dari dunia dengan sebab adanya vaksin? (dengan izin Allah)

Ustaz di atas tak pernah hidup zaman virus Polio, Smallpox dan virus-virus yang bahaya sampai tahap dicipta vaksin untuknya. Teruk. 500 juta orang pernah mati sebab Small pox sahaja.
Cuba google kalau tak percaya. Kita patut bersyukur pada Allah sebab bagipenemuan vaksin pada manusia. Ustaz-ustaz ni cakap tapi takda ilmu. Itu masalahnya.
Masalah paling besar sekarang ni adalah wujudnya golongan Anti Vaksin seperti ustaz di atas.
Nanti, virus yang sudah lama hilang di dunia akan muncul balik, sebab adanya bayi yang tak divaksin.
Waktu tu, bila dah berjuta juta mati , barulah Ustaz-ustaz macamni puas hati.



Komen Paklong, nak vaksin ke tak ikut suka hampa la, tapi JANGAN HANTAR ANAK HAMPA SATU TADIKA DENGAN CUCU AKU!!!

Kepada yang berminat untuk beriklan di blog Paklong ni, boleh baca di sini.

0 comment... add one now