Iklan PERCUMA di sini !!!

Iklan percuma di tambahcheese.com .

Web kami dapat  lebih 2 juta pengunjung sebulan. Kalau kutip tol , kaya raya dah aku. Tetapi duit banyak mana pun, sehari , kita larat makan tiga pinggan nasi saja , maka berkongsilah nikmat dengan orang lain. :)

Yang pagi petang dok spam kat group iklan sampai tolak post aku kat bawah tu, mai la iklan sini. Paklong nak tolong Melayu ni. Jangan kata aku tak payung.

Hantar poster iklan anda ke wassap 0134118772, buat comel-comel bagi orang tak serabut tengok , mai Paklong nak tolong hampa meniaga!  Aku akan letak baik punya kat tengah artikel . :)

Kalau ada yang sibuk nak bertanya, apahal orang tua ni tiba-tiba nak buat kenduri ni, cucu baru lepas sunat ka? Mai aku nak jawab. BIAQ PI KAT AKU LA NAK BUAT KENDURI HANG KALUT APA :P

3 comments.. read them below or add one

AnonymousAnonymous November 27, 2015 at 10:38 PM
asalamualaikum pak long,dah mesej whatsapp tapi pak long tak reply..nak letak iklan ini.niaga kecilan je
Zul Topup Zul Topup November 30, 2015 at 12:53 AM
This comment has been removed by the author.
Zul Topup Zul Topup November 30, 2015 at 12:54 AM
Betul ke Paklong, saya cuba ya bismillahirrohmanirrohim, layari http://mudahreload.com untuk bisnes topup. terima Kasih.