(Gambar) Lelaki Dakwa Ada Unsur Freemason Pada Duit Ringgit Malaysia Jadi viral

loading...


Pelbagai teori konspirasi wujud sejak kebelakangan ini, ada yang betul ada yang tidak dan ada yang kadang-kadang tidak terfikir dek akal, namun terserah kepada kita untuk menilai sama ada percaya atau tidak.

Admin terbaca satu posting di laman Facebook yang dimuatnaik oleh seorang lelaki bernamaNeil Armsteen di mana beliau mendakwa terdapat mesej tersembunyi atau unsur-unsur freemason atau pemujaan syaitan di dalam duit kertas RM1 dan RM5.

Menurut beliau mesej tersembunyi ada pada wang kertas ciptaan Roth, penyembah syaitan.

Beliau turut menyertakan gambar untuk memberitahu cara-cara mengesah simbul berkenaan iaitu temukan bahagian 'transparent' secara bertentangan dan sambungkan kepala burung enggang yang ada di dalam duit RM5.

Apabila duit berkenaan disambungkan dakwanya akan kita akan dapat melihat tanduk burung enggang akan menjadi parah dan paruhnya akan menjadi telinga.

"Inilah jawapan mengapa dunia huru hara dengan sistem riba ciptaan Roth. Dunia berperang angkara pihak-pihak bank. Umat Islam berpecah belah angkara sistem demoncrazy. Ekonomi negara dan matawang semakin menjunam kerana wang kertas dicipta oleh Roth, anak haram," katanya.

Menurut beliau, Roth dalam bahasa klasik eropah bermaksud anak sumbang mahram iaitu eturunan Namrud yang mengamalkan sumbang mahram di mana katanya Namrud sendiri mengahwini ibunya sbg isteri (Semiramis)

"Semua keturunan Rothschild adalah anak sumbang mahram dan meletakkan gelaran 'Rothschild' pada hujung nama mereka, contoh Jacob Rothschild, Baron Rothschild etc,"jelasnya lagi.


Beliau bagaimanapun memberitahu bahawa pendedahan yang dilakukannya bukan unutk menakut-nakutkan netizen, tetapi untuk menyedarkan penentang-penentang ilmu fitan agar sel-sel otak mereka berhubung.

"Apakah maksud simbol-simbol ini pada wang kertas? Anda akan mendapat jawapannya. Ilmu-ilmu ekonomi hanyalah satu penipuan. Malangnya, jika kita mahu menyedarkan golongan ini, kita akan dilabel sebagai individu taksub Freemason, paranoid, khurafat dan sebagainya.

"Posting ini khas untuk pelajar-pelajar ekonomi yang menentang kebenaran kerana telah disihir oleh ilmu palsu ciptaan Roth di sekolah dan universiti. Mereka tidak percaya wang kertas adalah sistem Roth," kata Neil lagi.

Kepada kita yang membaca atau melihat gambar-gambar ini terserahlah untuk percaya atau tidak, ianya mungkin cuma satu kebetulan
Loading...
loading...

0 Response to "(Gambar) Lelaki Dakwa Ada Unsur Freemason Pada Duit Ringgit Malaysia Jadi viral"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close