Mohon berwaspada dan berhati - hati ketika mengambil tisu dekat dispenser. Tidak kira di mana-mana sahaja anda berada.

loading...Lokasi :
Tidak dinyatakan dimana.

Info awal :
Mohon berwaspada dan berhati - hati ketika mengambil tisu dekat dispenser. Tidak kira di mana-mana sahaja anda berada.

Kepada semua rakan-rakan, keluarga dan kepada orang ramai. Sila berhati-hati apabila menggunakan tandas awam. Sila periksa bahagian bawah dispenser kertas tisu tandas sebelum anda mencapainya.

Terdapat jarum yg digunakan yg sengaja diletakkan di bawah dispenser kertas tisu tandas oleh sesetengah manusia tidak bertimbang rasa.

Ada kemungkinan jarum ini digunakan dan tercemar dengan darah bawaan penyakit / virus seperti HIV.

Jika anda disuntik oleh salah satu jarum berkenaan, sila pergi ke doktor atau hospital berdekatan untuk pemeriksaan dengan segera sebelum terlambat .

Terima kasih dan sila kongsikan demi menjaga semua orang.

#MRT02.

*******************************
Info kami paparkan adalah info awal yang diperolehi dari sumber yang kami rujuk ( Facebook / Telegram / WhatApps / WeChat etc ). Rujuk kepada pernyataan yang pihak kami paparkan (Jika ada.)
Jika ada laporan lain selain dari pihak kami seperti laporan polis akan kami sertakan (Ringkasan dari keseluruhan report sahaja). Jika tidak kenyataan terbaru boleh dirujuk kepada pihak lain seperti media akhbar semasa.

Info awal yang kami paparkan tidak menggambar keadaan di tempat kejadian kerana ianya berdasarkan dari sumber awal kami perolehi. sekian untuk makluman tuan/puan.

More info? Like n follow our page : http://bit.ly/2axDcSF
❎MALAYSIAN RESPONSE TEAM
❎MRTWhatApps
❎MRTelegram

*Sebarang kemusykilan @ pertanyaan @ mempunyai sebarang info terbaru mengenai kejadian, sila INBOX/MESSAGE pihak Malaysian Respond Team segera untuk tindakan susulan.

- Admin mieyOè
Loading...
loading...

0 Response to "Mohon berwaspada dan berhati - hati ketika mengambil tisu dekat dispenser. Tidak kira di mana-mana sahaja anda berada."

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close