ALLAHUAKBAR !! Lihat sendiri api kebakaran di Israel ini bermula tanpa PUNCA .. Memang dihantar KHAS dari ALLAH !!! SHARE PADA DUNIA !!

loading...

ALLAHUAKBAR !!  Lihat sendiri api kebakaran di Israel ini bermula tanpa PUNCA  .. Memang dihantar KHAS dari ALLAH !!! SHARE PADA DUNIA !!

 Ini la awal bermulanya api yang menyebabkan kebakaran di israel. Kamera pengawasan mendokumentasikan bagaimana kebakaran berlaku di bandar-bandar yang diduduki dan tanpa ada orang yang menyalakan api. Israel menuduh rakyat Palestin yang bermula. #Palestin Dan lihat Gambar dari pada 4 kanak-kanak lelaki #Palestinian yang diculik malam ini oleh seorang anggota polis Israel 'sempadan', seperti pemburu ia menuduh bahawa mereka sebenarnya bermula api. tetapi Zionis menggunakan apa-apa alasan untuk memukul dan menangkap mereka Palestin. #FreePalestine #EndIsraeliWarCrimes #PrayForPalestine #EndOccupation
Loading...
loading...

0 Response to "ALLAHUAKBAR !! Lihat sendiri api kebakaran di Israel ini bermula tanpa PUNCA .. Memang dihantar KHAS dari ALLAH !!! SHARE PADA DUNIA !!"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close