BERGETAR RUSUK KIRI!! 4 foto MENGEJUTKAN Izyan, isteri ketiga Ustaz Azhar Idrus yang cun melecun & jelita menawan PERSIS BIDADARI TURUN DARI KAYANGAN!!!

loading...


Ustaz Azhar Idrus merupakan seorang penceramah bebas yang terkenal dengan jenaka spontannya dan melucukan dalam ceramah di kaca TV dan juga video yang dimuat-naik di Youtube

Pada tahun 2013, UAI telah berkahwin kali ketiga dengan seorang gadis jelita berasal dari Hulu Klang, Gombak bernama Izyan. Orangnya memang sangat cantik.

Berikut ialah gambar terkini Izyan, isteri ketiga Ustaz Azhar Idrus semakin cun melecun. Korang boleh lihat kat SINI. Tahniah UAI.

Biodata dan gambar Izyan, isteri ketiga Ustaz Azhar Idrus yang bergetah

Biodata dan gambar Izyan, isteri ketiga Ustaz Azhar Idrus yang bergetah - Seperti yang korang sedia maklum, pendakwah muda terkenal, Ustaz Azhar Idrus atau lebih dikenali sebagai UAI telah selamat melangsungkan perkahwinannya buat kali yang ketiga tahun 2013 di Hulu Klang, Selangor.

Berikut ialah ringkasan biodata dan gambar Izyan, isteri ketiga Ustaz Azhar Idrus yang memang cantik dan menawan. Bertuah sungguh Ustaz Azhar Idrus, tak gitu?

Nama : Izyan
Umur : 27 tahun
Asal : Bandar Pagoh, Muar, Johor
Tempat Menetap : Keramat Permai AU1, Hulu Klang, Gombak.
Tarikh Nikah : 26 Mei 2013
Status : Isteri ketiga Ustaz Azhar Idrus
Lain-Lain : Anak saudara kepada Tuan Hj. Omar bin Tahar

Sumber: plbgaimacam.blogspot.my


Artikel ini hanyalah perkongsian dari pelbagai laman web, blog dan media sosial. Sekiranya perkongsian gambar atau artikel yang dilaporkan disalahertikan kami tidak akan bertanggungjawab.
Loading...
loading...

0 Response to " BERGETAR RUSUK KIRI!! 4 foto MENGEJUTKAN Izyan, isteri ketiga Ustaz Azhar Idrus yang cun melecun & jelita menawan PERSIS BIDADARI TURUN DARI KAYANGAN!!!"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close