(foto&video) TERKINI!!!Kilang Minyak Di Haifa, Israel Dilanda Kebakaran Besar! Inilah Bala Yang Allah Turunkan Kepada Bangsa Pembunuh!

loading...Tahun ini bagaikan mimpi ngeri buat penduduk negara haram Israel. Selepas dilanda kebakaran besar yang dasyhat pada November lepas di mana hampir separuh daripada negara itu musnah dijilat api, kini mereka berhadapan dengan satu lagi kemusnahan apabila salah satu tangki di kilang minyak di daerah Haifa terbakar.

Punca kebakaran masih belum diketahui, manakala tiada kemalangan jiwa dilaporkan setakat ini. Tiupan angin kuat memburukan lagi keadaan menyebabkan api marak dalam masa pantas menyebabkan kemusnahan pada kilang berkenaan. Namun, polis Israel menyatakan keadaan ini bagaimanapun tidak membahayakan penduduk setempat.

Tragedi ini sudah semestinya sedikit sebanyak menjejaskan sumber ekonomi Israel memandang minyak merupakan sumber kuat yang menjana pendapatan negara berkenaan. Kilang yang bertempat di utara kota Israel ini merupakan syarikat penapis minyak terbesar di Israel yang dikawal oleh Israel Corp.
video:

Loading...
loading...

0 Response to "(foto&video) TERKINI!!!Kilang Minyak Di Haifa, Israel Dilanda Kebakaran Besar! Inilah Bala Yang Allah Turunkan Kepada Bangsa Pembunuh!"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close