KALAU ANDA UMAT MUSLIM SEJATI TOLONG SEBARKAN.!!!ASTAGFIRULLAH.!!!ORANG INI MENGHINA NABI KITA, NABI MUHAMMAD S.A.W !!!JOM REPORT FACEBOOK DIA RAMAI-RAMAI.., DAN SEMOGA ALLAH MEMBERI AZAB KEPADA ORANG YANG MENGHINA NABI MUHAMMAD KITA.!!! TOLONG BANTU SEBARKAN!!!!

loading...

KALAU ANDA BENAR-BENAR UMAT MUSLIM TOLONG SEBARKAN.!!!ASTAGFIRULLAH.!!!ORANG INI MENGHINA NABI MUHAMMAD NABI KITA.!!!JOM REPORT FACEBOOK DIA RAMAI RAMAI.., DAN SEMOGA ALLAH MEMBERI AZAB KEPADA ORANG YANG MENGHINA NABI MUHAMMAD KITA.!!! TOLONG BANTU SEBAR LUASKAN KAN......

KALAU ANDA BENAR-BENAR UMAT MUSLIM TOLONG SEBARKAN.!!!ASTAGFIRULLAH.!!!ORANG INI MENGHINA NABI MUHAMMAD NABI KITA.!!!JOM  REPORT FACEBOOK DIA RAMAI RAMAI.., DAN SEMOGA ALLAH MEMBERI AZAB KEPADA ORANG YANG MENGHINA NABI MUHAMMAD KITA.!!! TOLONG BANTU SEBAR LUASKAN KAN......Suara RakYat, Indonesia. Netizen di jagat maya kembali digemparkan oleh masalah penghinaan agama Islam di jejaring sosial Facebook. Seseorang pengguna Facebook, dengan terang sudah mengejek Nabi Muhammad SAW, dalam postingannya.Akun dengan nama Mikel Mirzani ini mengatakan kalau Nabi Muhammad itu penjelmaan dari satu di antara binatang. Satu aksi yang telah menyulut amarah ummat Muslim di semuanya Indonesia.

Loading...
loading...

0 Response to "KALAU ANDA UMAT MUSLIM SEJATI TOLONG SEBARKAN.!!!ASTAGFIRULLAH.!!!ORANG INI MENGHINA NABI KITA, NABI MUHAMMAD S.A.W !!!JOM REPORT FACEBOOK DIA RAMAI-RAMAI.., DAN SEMOGA ALLAH MEMBERI AZAB KEPADA ORANG YANG MENGHINA NABI MUHAMMAD KITA.!!! TOLONG BANTU SEBARKAN!!!! "

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close