GEMPAR!!! Illuminati Sudah Berjaya, Orang Melayu Sudah Terkena!!! SEBARKAN!!!

loading...

GEMPAR!!! Illuminati Sudah Berjaya, Orang Melayu Sudah Terkena!!! SEBARKAN!!!Kenapa Illuminati dan Freemason memberi "hint" dalam filem atau lagu2 atau hiburan mereka.. Sebenarnya mereka ingin memberitahu dunia bahawa mereka berkuasa... Bagaimana produser boleh ikut arahan??
Mereka tidak pergi kepada produser filem dan mengatakan “kami ni adalah ahli Illuminati dan kami mahu anda buat filem untuk mempromosikan agenda kami”.
Mereka tidak sebodoh itu untuk terus secara terbuka menyatakan hasrat mereka. Tetapi mereka akan membentuk sebuah syarikat pelaburan kecil yang memberi tabung kepada filem-filem dengan idea-idea yang mereka mahukan.


Secara rahsia mereka mengupah pelakon2, produser2, pengarah2 dan penulis skrip, tetapi mereka tidak memberitahu mengapa dan kenapa mereka mahu idea-idea mereka itu dibuat.
Yang penting adalah duit, lebih-lebih lagi di Hollywood, jika anda ada duit maka anda boleh menyuruh untuk membuat apa sahaja filem di situ. Mereka juga boleh menyalurkan wang pada kempen pengiklanan filem-filem yang dibuat.
Illuminati bertindak dalam keadaan yang perlahan, sabar kerana mereka sudah berada di belakang tabir sejak beratus tahun yang lalu dan mereka tahu masyarakat awam adalah lambat menerima idea-idea baru.
Bilangan filem-filem yang berkisarkan tentang PEMUJAAN juga telah banyak sejak 10 tahun yang lalu, tidakah anda juga terfikir tentang itu?
Mereka mahu mengawal minda setiap manusia menerusi "mind control" sejak kita kanak2 lagi.. Walt Disney juga adalah seorang Illuminist dan rancangan-rancangan terbitan mereka kebanyakannya untuk memprogramkan minda kanak-kanak dengan kuasa luar biasa dan sihir..
Jadi lebih baik kawal anak2 kita tentang apa yang mereka lihat atau minat..Bukan semua ahli Illuminati jahat tetapi mereka dikawal supaya terikut apa kemahuan BOSS..


Kalau jahat semua manakan mungkin ada begitu ramai orang melayu yg join Freemason dan Illuminati..Secara terang artis melayu berjumpa Rockefeller dan mempromosikan tentang simbol mata..anda tahu siapa artis itu..
Sebab itu lah syaitan ni bukan hanya di kalangan jin, tetapi juga di kalangan manusia. Kalau manusia itu ajak orang untuk membuat jahat dan dosa, maka sama lah dia dengan syaitan dari golongan jin itu. Allah sendiri telah berfirman dan menerangkan kepada kita bahawa syaitan itu terdiri dari jin dan manusia.
Katakanlah: “Aku berlidung kepada Tuhan (yang memelihara dan menguasai) manusia. Raja manusia. Sembahan manusia. Dari kejahatan (bisikan) syaitan yang biasa bersembunyi. yang membisikkan (kejahatan) ke dalam dada manusia. Dari (golongan) jin dan manusia. (Surah An-Naas)
Wallahulam..
Oleh
Mohamed Nasir
Loading...
loading...

0 Response to "GEMPAR!!! Illuminati Sudah Berjaya, Orang Melayu Sudah Terkena!!! SEBARKAN!!!"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close