SUBHANALLAH....ALLAHU AKBAR...!!! GEMPAR.....AL-QUR'AN TIBA-TIBA TERBANG DAN MELEKAT DI DEPAN KA'BAH?? MARI SEBARKAN KEBESARAN ALLAH SWT INI KE SESAMA MUSLIM, AMIIIN..

loading...

SUBHANALLAH....ALLAHU AKBAR...!!! GEMPAR.....AL-QUR'AN TIBA-TIBA TERBANG DAN MELEKAT DI DEPAN KA'BAH?? MARI SEBARKAN KEBESARAN ALLAH SWT INI KE SESAMA MUSLIM, AMIIIN..

Ayuh Sebarkanlah,,Semoga Hadirnya Info Ini..Sahabat-Sahabat Kita Semua Bisa Mengunjung Ka'abah Tersebut...Aminnnnnnnnnnnn Yarobalalaminn..!!!Al-Quran terbang di Mekah Ketika jemaah di Mekah tengah khusyu’ lakukan ibadah, tiba-tiba dikatakan ada senaskah Al-Quran terbang di udara lalu ia selalu menempel di Kaabah.
Mekah adalah tempat destinasi utama untuk umat Islam didunia ini untuk menunaikan ibadah umrah dan haji. Jadi tidak hairanlah bila Mekah di hadiri oleh jutaan manusia hampir setiap th.. Satu saat ratusan ribu jemaah haji yang tengah lakukan tawaf gempar jika satu

Al-Quran melayang dan selalu menempel pada pintu kaabah. Momen luarbiasa ini bikin ramai jemaah yang menyaksikannya

menangis kerana kagum dengan kejadian Allah. Saksi peristiwa berkata pada malam Jumaat sekitaran
jam 2 pagi, seseorang wanita Morocco tengah lakukan tawaf sembari membaca Al-Quran. Sebagus sahaja tiba di pintu depan Kaabah, beliau dilanggar oleh sekumpulan jemaah lain mengakibatkan beliau terjatuh dan kitab suci Al-Quran yang dipegang lepas. Al-Quran itu tidak jatuh namun melayang dan menempel di pintu Kaabah.Selepas seseorang staff Masjidil Haram mengambil kembali Al-Quran itu sesudah diturunkan dengan kayu, jemaah-jemaah Haji sebagai saksi peristiwa mengagumkan itu mencium Al-Quran itu. Ternyata baunya begitu wangi seolah-olah dipenuhi berpuluh botol minyak wangi.
Loading...
loading...

0 Response to "SUBHANALLAH....ALLAHU AKBAR...!!! GEMPAR.....AL-QUR'AN TIBA-TIBA TERBANG DAN MELEKAT DI DEPAN KA'BAH?? MARI SEBARKAN KEBESARAN ALLAH SWT INI KE SESAMA MUSLIM, AMIIIN.."

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close