BIADAP!!! Tapak Kasut Sekolah Tertera Kalimah Allah, Sekolah Serahkan Surat Kepada Ibu Bapa.

loading...

BIADAP!!! Tapak Kasut Sekolah Tertera Kalimah Allah, Sekolah Serahkan Surat Kepada Ibu Bapa.
Batu Pahat, Johor - Satu surat daripada pihak Sekolah Agama Bandar Batu Pahat kepada ibu bapa yang berkaitan satu tapak kasut sekolah murid yang tertera kalimah Allah, heboh diperkatakan di media sosial.

Surat berkenaan telah diserahkan kepada ibu bapa penjaga murid-murid sekolah tersebut dengan memberitahu supaya melupuskan serta membakar kasut yang mempunyai kalimah Allah ke dalam lubang tanah dan dibakar abunya.

Melalui surat itu, ada menyatakan satu jenama kasut iaitu 'Bfirst' telah dijumpai tertera kalimah Allah pada bahagian tapak kasut sekolah seorang murid di sekolah itu.
Surat yang mempunyai tandatangan guru besar sekolah berkenaan juga meminta pihak ibu bapa dan penjaga mengelakkan dari terus memakai kasut yang mempunyai kalimah Allah itu.Melalui satu komen netizen, Nur Misnan mengatakan tidak perlu sampai membakar dan membuang. Saya rasa ini secara kebetulan dan yang dikata kalimah Allah ini tidak sempurna. Ia seperti gelung dan corak sahaja.

Komen lain dari netizen, puas saya belek-belek gambar ni, kat mana kalimah Allah tu? Ianya seperti kebetulan saja. - Koleksi Viral

Sumber: Affendi Ahmad
Loading...
loading...

0 Response to "BIADAP!!! Tapak Kasut Sekolah Tertera Kalimah Allah, Sekolah Serahkan Surat Kepada Ibu Bapa."

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close