Presiden Amerika John F Kennedy Ditembak Mati Kerana Mahu Hapuskan Riba pada Sistem Bank !!Mohon Sebarkan !!

loading...

Presiden Amerika John F Kennedy Ditembak Mati Kerana Mahu Hapuskan Riba pada Sistem Bank !!Mohon Sebarkan !!JF KENNEDY DIBUNUH KERANA MENENTANG SISTEM BANK

John F Kennedy telah membuat keputusan besar melalui Kongress Amerika Syarikat (AS) dengan mengatur penghapusan Bunga bank atau Riba di Perbankan dan semua jenis lembaga kewangan harus dibebaskan dari bunga.

Untuk itu AS akan mencetak dan mengatur wang sendiri dan mengendalikan aliran wang sesuai dengan aktiviti ekonomi sendiri, John F Kennedy menyatakan tidak akan berhutang lagi kepada BANK DUNIA yg dikuasai oleh Keluarga Rothschild.

Pada tarikh 4 Jun Presiden JFK (Presiden ke-35 Amerika Syarikat 1961-1963) memiliki kemampuan menerbitkan mata wang tanpa harus melalui Keluarga Rothchilds baik melalui Bank Dunia maupun IMF, dan pada waktu itu juga tidak terlalu banyak orang yg menyedari sebuah fakta bahawa JFK menghentikan produksi fasiliti program senjata nuklear Israel yg digunakan utk menyerang Palestin.

Dokumen Rahsia tahun 1961, Perdana Menteri Israel David Ben Gurion meminta Presiden JFK utk memimpin pengembangan senjata ofensif Israel dan membekalkan peluru berpandu Amerika.

JFK dgn tegas menolak keinginan Israel tersebut. Tidak hanya itu, dia mengatakan bahawa AS akan membalas serangan negara di Timur Tengah yg menyerang negara lain, termasuk akan menyerang Israel apabila Israel menyerang negara tetangganya Palestin.

Akhirnya , Kennedy memberitahu Ben Gurion AS tidak akan menyokong pembangunan senjata nuklear Israel.

Saat itu Ben Gurion sangat marah. Tanpa diketahui publik Amerika pada saat itu, kedua pemimpin ini saling terlibat dalam “Perang Dingin”,

Saling mengancam dan Konflik itu tidak diketahui awam hingga 1998 rahsia itu terbongkar dalam sebuah artikel oleh Ethan Bronner di New York Times.

Sebagian besar isi surat Ben Gurion utk Kennedy tetap tidak dapat dipersetujui Pemerintah AS . Seterusnya Ben Gurion memulakan kolaborasi rahsia dengan China untuk pengembangan senjata nuklear bersama.

========================================================================================================

JF KENNEDY DITEMBAK MATI OLEH AGEN ROTH

Pembunuhan John F. Kennedy, Presiden ke-35 Amerika Syarikat, berlaku pada hari Jumaat, November 22, 1963, di Dallas, Texas, Amerika Syarikat pada 12:30ptg.

Kennedy telah cedera parah dari tembakan semasa dalam kenderaan bersama isterinya Jacqueline dalam perarakan presiden melalui Dealey Plaza.

Siasatan rasmi oleh Suruhanjaya Warren telah dijalankan sepanjang tempoh sepuluh bulan, dan laporannya telah diterbitkan pada September 1964.

Suruhanjaya telah membuat kesimpulan bahawa pembunuhan itu dilakukan oleh Lee Harvey Oswald, seorang pekerja Texas School Book Depository di Dealey Plaza.

Satu konspirasi jenayah yg dirancang dan melibatkan pihak seperti Federal Reserve, Rothschild, Rockefeller, Central Intelligence Agency (CIA), KGB, Mafia, Biro Penyiasatan Persekutuan/ Federal Bureau of Investigation (FBI) pengarah J. Edgar Hoover, Naib Presiden Lyndon B. Johnson, Richard Nixon, Fidel Castro, George HW Bush, kumpulan buangan Cuba menentang kerajaan Castro dan kepentingan tentera dan / atau kerajaan Amerika Syarikat.

Rothschild sengaja mencari tarikh yg bersamaan dgn pembunuhan Jacques de Molay iaitu pada 22 November.

Untuk pengetahuan, Jacques de Molay dibunuh pada 22 November 1307 di Perancis. Pemilihan tarikh itu dilakukan kerana 22 haribulan November bersamaan dgn 22+11(November)=33. 33 adalah darjah Masonik tertinggi dalam carta hirarki mereka.

Terbunuhnya Kennedy merupakan titik tolak kepada penguasaan Israel dalam kuasa nuklear.

Israel dikatakan telah bersekongkol dengan China untuk membentuk kuasa nuklear secara bersama. Oleh sebab itu, sehingga ke hari ini, China miskipun Komunis, ia tidak pernah dilihat bermusuh dengan Amerika Syarikat apatah lagi Israel.

Lihatlah hari ini, jika Kennedy terselamat dalam setiap misi pembunuhannya, dunia hari ini tidak akan melihat Israel yg bermaharajalela.

Israel tidak akan mempunyai misil berpeledak nuklear. Israel tidak akan mempunyai roket berpeledak benua ke benua. Dan Israel hanya sebuah negara yang tiada apa-apa.


Jika barang siapa bertanya, siapakah presiden AS yang dikagumi ??

Tanpa berfikir panjang, ia adalah John Flitzgerald Kennedy & Abraham Lincoln.Share this

Loading...
loading...

0 Response to "Presiden Amerika John F Kennedy Ditembak Mati Kerana Mahu Hapuskan Riba pada Sistem Bank !!Mohon Sebarkan !!"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close