SEBARKAN!!! Petisyen Supaya Kerajaan Mengurung Selva Kumar Ke ISA,Perogol ‘Paling Teruk’ Dibebaskan, SHARE sebagai Tanda Setuju !!!

loading...

SEBARKAN!!! Petisyen Supaya Kerajaan Mengurung Selva Kumar Ke ISA,Perogol ‘Paling Teruk’ Dibebaskan, SHARE sebagai Tanda Setuju !!!

Berita kepulangan perogol bersiri Selva Kumar Subbiah mendapat pelbagai reaksi dari rakyat Malaysia. Kami pasti ramai takut dan rasa tak selamat lepas ni kerana lelaki yang merogol hampir 1000 wanita ni sudah dibebaskan. Bukan tu sahaja, sebelum merogol mangsa Selva masukkan dadah dalam minuman dan seterusnya merakam gambar bogel wanita.

Susan Chapelle, salah seorang mangsa rogol Selva menceritakan pengalaman ‘ngeri’ dari saat dia bertemu Selva. Susan juga beri amaran kepada semua terutamanya untuk kaum wanita bahawa Selva sememangnya seorang yang ganas dan berbahaya.


‘Selva masih berbahaya..’Susan jadi mangsa rogol Selva pada umur 26 tahun dan menyeru orang ramai supaya sentiasa berhati-hati. Menerusi Facebook Susan menulis;


Lelaki yang merogol saya telah pun dibebaskan. Penjaga penjara yang menjaga dia telah memberitahu saya bahawa Selva masih berbahaya dan akan mengulangi lagi perkara jahat yang pernah dia lakukan.

Untuk memuaskan nafsu Selva, dia akan berpura-pura jadi sebagai ejen peragaan atau penjual haiwan peliharaan eksotik, atau hanya tinggal di kedai kopi dan menjadikan wanita di dalam dan sekitar pusat bandar Toronto sebagai mangsa.
Terpedaya dengan iklan di surat khabar

Detik hitam Susan bermula apabila dia ternampak iklan menjual haiwan di surat khabar dan menunjukkan minat untuk melakukan pembelian. Mereka telah aturkan temujanji dan Selva datang untuk mengambil Susan. Selepas itu Selva telah menawarkan segelas wain di kawasan rumahnya.

Bila Susan bangun dari tidur, dia sedar bahawa skirt yang dipakainya sudah berada di posisi lain and ketika itu Susan rasa dirinya dalam keadaan teruk.


Saya tak tahu apa yang dah berlaku. Saya rasakan ia sesuatu yang sangat teruk. Tetapi dalam fikiran anda, anda fikirkan bahawa anda berada di rumah orang yang anda tak kenal, saya diberi segelas of wain. Anda fikir mungkin ada sesuatu disebaliknya..

Saya tak boleh memaafkan lelaki yang masukkan dadah, merogol, merakam gambar wanita bogel dan pukul dua orang isterinya
‘Dia sakit jiwa’Lebih dari 2 dekad yang lalu, Selva telah disabitkan kesalah dengan melakukan 75 jenayah, termasuk 26 tuduhan serangan seksual terhadap lebih daripada 30 mangsa, empat di bawah umur, dan seorang remaja berumur 14 tahun.

Menurut peguam yang mewakili Canada Border Services Agency, dalam sebanyak 500 wanita, ia kemungkinan boleh mencecah sebanyak 1000 orang menjadi mangsa Selva.


Malaysia perlu faham bahawa Selva seorang tidak pernah serik dan akan mengulangi kesalahannya, dia juga merupakan seorang yang berbahaya.

Sementara itu, Brian Thomson, seorang pegawai bersara dan seorang pegawai penyiasat dalam kes Selva Kumar, percaya bahawa;


Dia sakit jiwa prolifik yang perlu disimpan di penjara untuk sepanjang hidupnya.
=================================
Polis kita cakap kita tiada kuasa untuk tahan Selva kerana jenayah itu dilakukan di tempat yang berada di luar jurisdiksi Malaysia. Dan Selva juga sudah menjalani 24 tahun hukumannya di sana.


Tapi jangan lupa. egara kita ada satu peruntukan undang-undang yang boleh menangkap orang dan mengurungnya tanpa perlu pembicaraan mahkamah. Biasanya ahli politik dan pihak pengganas sahaja yang ditangkap melalui cara ini. Apa salahnya seorang pesakit mental, perogol paling bahaya abad ke 21 ini dikurung di sana juga?


Ok ini sebab anda SHARE artikel ini tadi. Pihak kami sedang mengumpul sebanyak mungkin suara yang mahu menghantar Selva ke Pusat Tahanan Kamunting ISA. Segala SHARE anda akan kami kira dan akan dipersembahkan ke Bahagian Peguam Negara nanti. Malaysia ada 27 juta orang, kalau sekadar sedikit saja yang share artikel ini, ia tidak menggambarkan suara majoriti dan tahap kebimbangan rakyat. Tekan SHARE untuk tunjukkan pandangan anda, tekan SHARE untuk keselamatan matuah anak dan isteri anda.


Ingatlah , lelaki ini sudah merogol 1000 gadis Kanada, mahukah anak isteri anda jadi mangsa ke 1001?

Loading...
loading...

0 Response to "SEBARKAN!!! Petisyen Supaya Kerajaan Mengurung Selva Kumar Ke ISA,Perogol ‘Paling Teruk’ Dibebaskan, SHARE sebagai Tanda Setuju !!!"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close