SUBHANALLAH!!! (video)Peniaga AMERIKA buka kedai Senjata "MUSLIM FREE" untuk bunuh orang ISLAM secara terang-terangan untuk suka-suka seperti bersukan!! VIRALKAN!!!

loading...

SUBHANALLAH!!! (video)Peniaga AMERIKA buka kedai Senjata "MUSLIM FREE" untuk bunuh orang ISLAM secara terang-terangan untuk suka-suka seperti bersukan!! VIRALKAN!!!

Pelanggan: Jadi apa yang menariknya tentang "bebas Muslim"?
Peniaga: Kami dapat jual pelbagai barangan yang bagus, contohnya stiker kenderaan bertulis "AWAS kenderaan ini ialah kenderaan MFZ", kami tidak mahu menulis "MUSLIM FREE ZONE" kerana khuatir jadi sasaran pengebom berani mati jadi kami tulis "MFZ"
Pelanggan: Ya, itu satu alasan yang tepat
Peniaga: Kami hasilkan "Permit memburu ISIS" yang "tertulis tiada tagging diperlukan" dan "tiada had penggunaan pembalut".
Pelanggan: Itu sangat lucu!
Peniaga: Kami bekerjasama dengan satu syarikat untuk menghasilkan papan sasaran berbentuk "Muhammad" dan pejuang jihad realistik, tapi kami tampalkan muka penembak San Bernardino di situ dan ia mendapat sambutan hangat!
Pelanggan: tembak "Muhammad" anda dapat 3 dolar dan tembak di bahagian kelangkangnya anda dapat 5 dolar...
Peniaga: Ya, tepat sekali!
Pelanggan: Apa yang di sana tu? boleh saya cuba?
Peniaga: Ya, sudah tentu... ini PEACEMAKER JFM-15 (senapang). "JFM" bermaksud "Jihadi Fighting Machine/ Mesin Penggempur Jihad". Ia dilincirkan oleh 13% lemak babi dan minyak senapang, supaya "sesetengah" manusia tidak dapat ambil senjata ini. Senjata ini dicipta khas untuk bertempur dengan Muslim, anda boleh masukkan laras senapang ini dalam lubang pintu rumah dan kemudian terus tembak! Kalau anda beli senapang ini anda akan dapat T-Shirt "KAFIR" dan "minyak pemedih mata liberal" percuma! Kami juga bekerjasama dengan pembuat brownies terbaik di Florida. Kami dah berjaya cipta kek brownie "bebas muslim" yang ada bacon sebenar di dalamnya...
Pelanggan: Jadi apa yang akan berlaku jika orang Muslim masuk ke kedai kamu?
Peniaga: Saya tidak akan berdiri di sini dan tanya semua orang apa agama kamu? Saya tak peduli. Lebih senang jika saya tanya "hey kamu makan daging babi tarik tak?", kamu faham kan? HAHA... tapi itulah cara terbaik supaya mereka tidak selesa di sini
Pelanggan: Kamu patut buat satu kotak cadangan pengguna kepada Muslim, dan buat ia sangat- sangat kecil. Itu tentu lucu! Ataupun kamu boleh buat kotak cadangan besar tapi bertulis "tong sampah".
Peniaga: Itu idea yang bijak! Ataupun saya letak perangkap tikus di atas kotak cadangan Muslim, HAHAHA...
Tapi perjalanan perniagaan "bebas Muslim" Andy hampir dihalang penguatkuasa sebelum ia mula beroperasi.
Peniaga: Selepas kami istiharkan nama perniagaan kami "kedai senjata bebas muslim", Kaunsil Islam Amerika telah menjatuhkan dakwaan undang-undang federal terhadap kami mengatakan kami bersikap deskriminasi dan mereka memetik apa yang ditulis dalam undang-undang sivil tentang deskriminasi yang mengatakan tempat awam tidak dibenarkan mengamalkan deskriminasi.
Selepas itu sesuatu yang lebih menarik berlaku!
Peniaga: Sekarang undang-undang sivil tidak lagi menyatakan tentang undang-undang deskriminasi ini untuk beberapa tempat seperti lapang sasar, kedai-kedai dan kedai senjata api. Jadi hakim yang telah dilantik oleh Presiden Obama melihat undang-undang itu dan terus mematikan dakwaan itu terhadap saya.
Pelanggan: Selagi kita boleh makan dan tidur...
Peniaga: Dan juga berhibur..
Pelanggan: Oh jangan lupa movies...
Peniaga: Movies yaa betul!
Pelanggan: Jadi Muslim boleh masuk dan tonton Star Wars
Peniaga: Ya, bersama vest bunuh diri jika mereka mahu..
Pelanggan: Bayangkan berapa banyak idea mereka boleh dapat dari ini...
Peniaga: Sekarang, kedai-kedai telah dapat kebenaran untuk letak apasaja nama padai papan tanda mereka.
Pelanggan: Ada tak Muslim yang cuba menyelinap masuk ke kedai anda?
Peniaga: Oh saya pun tak tahu, mungkin kami pernah menjual kepada Muslim tapi saya memang tak tahu... tapi jika mereka buat masalah kepada kami...
Pelanggan: Kita oke kan? (sambil melihat bodyguard Andy)
Bodyguard: Ya kamu oke...
Peniaga: Saya tak rasa kami mahu masuk ke dalam video bukan (melihat bodyguard untuk menghalangnya bertindak)
Pelanggan menunjukkan isyarat bagus kepada bodyguard...
Peniaga: Hey, terima kasih banyak kerana datang...
Pelanggan: Terima kasih banyak tuan (sambil bersalam)
PRODUCER: Kami datang dengan aman...
Peniaga: terima kasih... lelaki itu Muslim kah? Saya dah kantoikan diri saya kah?
Ini pengajaran untuk kamu semua kawa-kawan, jika kamu ingin menjadi fanatik yang professional, sekurang-kurangnya kamu perlu cam siapa yang kamu benci itu... kerana jika kamu ingin tahu Bassem Youssef ialah seorang yang TAAT, EKSTREMIST YANG RADIKAL, MILITAN FUNDAMENTALIS dan juga PEMAKAN SAYURAN.. tapi jika saya buka Muslim... bacon brownies bunyinya ohhhh ... sedap! (Bassem Youssef)
video:
Loading...
loading...

0 Response to "SUBHANALLAH!!! (video)Peniaga AMERIKA buka kedai Senjata "MUSLIM FREE" untuk bunuh orang ISLAM secara terang-terangan untuk suka-suka seperti bersukan!! VIRALKAN!!!"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close