(video)Lagenda NOKIA 3310 kembali!!! Dikatakan kehebatannya mengatasi moyang lagendanya yang jadi pujaan ramai.. adakah ianya hanya omong kosong???

loading...

(video)Lagenda NOKIA 3310 kembali!!! Dikatakan kehebatannya mengatasi moyang lagendanya yang jadi pujaan ramai.. adakah ianya hanya omong kosong??? 



Nokia adalah salah satu yg memang aku tak nafikan memang zaman dulu sangat popular, siapa yang ada nokia tu dikira orang tu memang canggih la…macam2x design ada Nokia keluarkan Nokia daun la, sabun la dan banyak lagi tapi yang paling femesnya dan paling awal dikeluarkan oleh Nokia adalah keluaran Nokia 3310.



Selepas 17 tahun berlalu, kini Nokia 3310 kembali sekali lagi dan telah direka semula dengan rekaan yang sama seperti dulu.

Tapi persoalannya kenapa 3310 dibangunkan semula dan ada ke orang nak beli?

Tak pasti kenapa hp ni dibangunkan semula mungkin atas faktor pengguna yang rindu dengan nokia yang lama kot atau syarikat Nokia ingin menarik perhatian pengguna nokia 3310 dulu sekaligus meningkatkan pendapatan syarikat tersebut.

Ada ke orang nak beli? sebab zaman sekarang pengguna mahukan satu hp yang laju, canggih dan nampak eksklusif. Mungkin ada bagi pengguna yang rindu dengan nokia 3310 akan beli dan juga satu peluang bagi peluang yang kurang berkemampuan untuk beli hp ni.

Memandangkan specs yang biasa so aku expect harga mungkin mampu milik dalam RM200. Harga belum official dikeluarkan lagi kat Malaysia.

SPESIFIKASI NOKIA 3310 VERSI 2017
  • Kamera/Video – 2MP
  • Storage – 16MB RAM
  • Bateri – 1200mAh. katanya tahap ketahanan bateri boleh tahan sehingga 30 hari dan masa bercakap sehingga 22 jam.
  • Rangkaian – 2G
  • Pilihan Warna ada 4 (empat) iaitu Kuning, merah Kelabu dan Biru.


video: 



credit: Asto Awani

Loading...
loading...

0 Response to "(video)Lagenda NOKIA 3310 kembali!!! Dikatakan kehebatannya mengatasi moyang lagendanya yang jadi pujaan ramai.. adakah ianya hanya omong kosong??? "

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close