7 Kemusnahan Besar Dan Peperangan Yang Telah Dibiayai Oleh Rockerfeller... MALAYSIA Pun Tak Terlepas Dari Mata Berkedut Orang Tua Ni!!! SEBARKAN!!!

loading...

7  Kemusnahan Besar Dan Peperangan Yang Telah Dibiayai Oleh Rockerfeller... MALAYSIA Pun Tak Terlepas Dari Mata Berkedut Orang Tua Ni!!! SEBARKAN!!!
1.Revolusi Perancis Pada Tahun 1789 Telah dibiayai Oleh Keluarga Rockefeller melalui agen-agen mereka di Dalam Pemerintahan Freemason di Perancis..revolusi ini dilakukan adalah semata-mata untuk menghapuskan pengaruh Gereja Katolik dan monarki Raja Louis XVI yang menjadi duri kepada pemerintahan Freemason Eropah dan meletakkan Boneka mereka didalam Gereja Katolik..akhirnya perancis diisytiharkan menjadi Sebuah Republik Pada September 1792 selepas Raja Louis XVI dihukum bunuh Oleh Ahli jemaah Dajjal Atas Arahan Keluarga Rothschild.2.Peperangan Antara Duke of Wellington dan Napoleon 'Bonaparte Pada Tahun 1815 juga telah dibiayai oleh Keluarga Rockefeller dan kali ini Rockefeller membiayai kedua belah pihak Melalui James di Perancis (Napoleon) dan Nathan di England (Duke Of Wellington) agar peperangan ini dapat mengukuhkan cengkaman Rockefeller terhadap dua buah negara ini..3.Revolusi Amerika adalah satu pergolakan politik yang berlaku antara 1765 dan 1783 di Mana Tiga Belas Koloni di Amerika telah berpecah dari Empayar British dan membentuk Sebuah Negara bebas iaitu Amerika Syarikat..dan seperti biasa Keluarga Rockefeller & Rothschild yang telah membiayai revolusi ini..dengan menciptanya Amerika Syarikat, Keluarga Rockefeller telah berjaya menguasai Amerika Dengan sepenuhnya..kejayaan Yang terpenting bagi Sejarah Rockefeller.4.Pada Tahun 1917 Keluarga Rockefeller menjadi dalang utama di sebalik pembiayaan Revolusi Bolshevik. Tindakan ini akan berjaya meletakan komunisme sebagai gerakan utama dunia yg bermula di Russia..dan rancangan ini juga adalah untuk menghapuskan monarki T'sar Yang Menjadi musuh utama kepada penguasaan Keluarga Rothschild terhadap negara Rusia ..5.Perang dunia yg pertama adalah Perang Global yg telah berpusat di Eropah bermula Pada tahun 1914 dan berlangsung sehingga tahun 1918..dan Keluarga Rothschild telah menggunakan kekayaannya dari Lombong Lombong Berlian dari Afrika Untuk Melaksanakan Perang Dunia yg Pertama

Perang ini sebenarnya dilaksanakan agar dapat memerangkap dan menumbangkan Empayar Uthmaniyyah.6.Perang Dunia kedua telah dilaksanakan Pada Tahun 1939 sehingga tahun 1945 dan telah meragut hampir 90 JUTA nyawa dan kemusnahan teruk yang terjadi di Eropah.. Perang ini direncanakan supaya Keluarga Rothschild dapat mencipta Sebuah Negara Yahudi di Palestin Dengan Alasan Kaum Yahudi di Eropah Sedang ditindas dan dizalimi Oleh Hitler dari Jerman Yang kononnya Telah membunuh 6 juta Yahudi didalam Kem Kem tahanan..Holocaust ini hanyalah Satu PENIPUAN MEGA Yahudi Untuk mendapat Simpati dari Masyarakat dunia..Selepas Perang Dunia kedua banyak Lagi Perang Perang Kecil Telah berlaku dan Keluarga Rothschild adalah dalang peperangan ini..7.Pada Tahun 2001 dunia dikejutkan dengan Serangan pengganas terhadap Pusat Dagangan Dunia(WTC) di New York.. dan Serangan ini Telah menyebabkan Umat Islam difitnah Sebagai penganas dan dalang Serangan tersebut..tetapi Pada hakikatnya dalang sebenar Yang menyerang WTC New York adalah agen perisikan Mossad dan CIA Yang dibiayai Oleh Keluarga Rothschild..
Rancangan ini dilakukan agar imej Umat Islam dan Agama Islam dapat diburukkan Dengan sepenuhnya Oleh Ahli Jemaah Dajjal di Mata dunia.. dan dari kejadian ini keseluruhan Negara Yang dikuasai Oleh Jemaah Dajjal Telah melancarkan Perang Terhadap Negara islam dimana Afghanistan dan Iraq Telah Menjadi kambing hitam nafsu Ahli Jemaah Dajjal ini..sehingga Kini Perang ini Masih berlangsung Untuk menghancurkan Negara Afghanistan dan Iraq secara sistematik ..Keluarga Rockefeller juga mempunyai ramai Agen-agen Untuk melaksanakan Rancangan Untuk Mereka, Supaya Keluarga Rockefeller dapat berada dibelakang tabir.
Loading...
loading...

0 Response to "7 Kemusnahan Besar Dan Peperangan Yang Telah Dibiayai Oleh Rockerfeller... MALAYSIA Pun Tak Terlepas Dari Mata Berkedut Orang Tua Ni!!! SEBARKAN!!!"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close