Kejahatan MANUSIA SYAITAN David Rockefeller 'Big Boss' Amerika Syarikat Semasa Hidupnya Yang Tak Siapa Tahu Dan Ambil Tahu!!!

loading...

Kejahatan MANUSIA SYAITAN David Rockefeller 'Big Boss' Amerika Syarikat Semasa Hidupnya Yang Tak Siapa Tahu Dan Ambil Tahu!!!
David Rockefeller adalah 'big boss' di Amerika Syarikat. Dilahirkan di bandar New York dan merupakan anak bongsu kepada diktator syarikat minyak dunia iaitu John D. Rockefeller.

Rockefeller juga mempunyai univerisiti sendiri disamping menguasai 70% telaga-telaga minyak di Arab Saudi, UAE dan Kuwait.

Rockefeller juga adalah pemegang hartanah terbanyak di seluruh dunia. Dikatakan juga di mana pun negara yang pernah mengalami perang akan ada tanah Rockefeller.

Majalah Forbes juga mengandaikan 50% kekayaan dunia adalah milik Rockfeller. Manakala 50% lagi adalah kepunyaan Rothschild.

Rockefeller telah menubuhkan suatu pertubuhan berdaftar tetapi mempunyai misi sulit iaitu Trilateral Commission pada 1973.

Pertubuhan ini lebih kepada berbentuk forum-forum ekonomi dan pembentangan kertas kerja. Tetapi sebaliknya ia berperanan menguasai ekonomi dunia melalui ahli-ahlinya.

Salah satu daripada 13 Syaitan garis keturunan yang memerintah dunia adalah keturunan Rockefeller. Hari ini, ada sekitar 190 ahli keluarga ini dengan nama Rockefeller dan tentu saja beberapa orang lain dengan nama terkini lainnya.

Tidak ada yang tahu berapa banyak yayasan milik Rockefeller. Mereka telah menyembunyikan di dalam rahsia dalam rahsia. Dianggarkan bahawa mereka mempunyai antara 200 dan beberapa ribu kepercayaan dan yayasan.(Gambar) David Rockefeller, penyembah syaitan yg masih sihat dan aktif berpolitik mengatur peperangan. Peperangan terbaru yg dicetuskan adalah perang antara Arab Saudi & Yaman.

======================================================================

ANTARA PERANAN ROCKEFELLER1. Pengaruh mereka dan kawalan membantu menentukan siapa yang akan mendapat publisiti di majalah berita utama, dan di televisyen.

2. Mereka memberikan bahagian besar wang untuk seminar di Negara Amerika yang perlu untuk beroperasi.

3. Mereka memberikan bahagian besar wang yang perlu di universiti untuk beroperasi. Pendidikan mempengaruhi nilai-nilai agama bangsa kita.

4. Mereka menyediakan dana besar untuk pelbagai pertubuhan keagamaan.

5. Pengaruh mereka telah menyumbang terhadap pelbagai pertubuhan anti-Kristian.

6. Mereka langsung membantu mengendalikan kumpulan-kumpulan agama tertentu seperti Lucis Trust.

Pengaruh Rockefeller ini bersifat halus.

Mereka membantu secara terus mengendalikan kumpulan-kumpulan agama tertentu seperti Lucis Trust.

David Rockefeller adalah sebahagian daripada pengurusan Lucis Trust.

==============================================================

SEJARAH PALESTINKaitan sejarah Palestin dengan Rockefeller dapat dilihat pada peristiwa penting berikut:

1) Pertemuan minyak di tanah Arab 1914 dan Perang Dunia Pertama 1914.

2) Deklarasi Balfour 1917 dan penyertaan Amerika bawah Woodrow Wilson 1917.

3) Tamat Perang Dunia Pertama dan tertubuhnya Liga Bangsa-bangsa 1919 dan pemberian Palestin pada British 1922.

4) Perang Dunia Kedua oleh Nazi 1939 dan perpindahan Yahudi dalam Aliyah Bet 1934-1948.

5)Tamat Perang Dunia Kedua dan tertubuhnya Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu 1945 dan pengisytiharan dua negara di Palestin 1947

6) Perang Arab-Israel 1948 dan Israel sebagai anggota PBB pada 1949.

~Kaitan Rockefeller dalam kronologi di atas adalah seperti berikut:

1) Standard Oil tidak mahu monopoli mereka dipecahkan selepas minyak dijumpai di tanah Arab 1914 dan Perang Dunia Pertama 1914 juga dipanggil sebagai "Perang Minyak".

2) Penajaan Rockefeller dalam Perang Dunia Pertama 1914 kepada kedua-dua pihak bersekutu dan kuasa pusat melalui Rockefeller Foundation yang ditubuhkan setahun sebelum itu,1913.

3) Pengaruh Standard Oil di Amerika dan kaitan dengan mendesak Presiden menyertai Perang Dunia Pertama melalui kumpulan "War Hawks" juga bantuan kewangan kepada Liga Bangsa-bangsa.

4) Bantuan kepada Nazi untuk ekonomi Jerman oleh Rockefeller Chase Bank ."The Great Depression"1919 yang punya kaitan Rockefeller-Morgan itulah yang buat naiknya pengaruh Nazi di Jerman 1930.

5) Bantuan kewangan kepada PBB malah tapak PBB di New York juga adalah ihsan Rockefeller.

6) Pembelian tanah dan menaja pembinaan bangunan di Israel contohnya Muzium Arkeologi Rockefeller di Baitulmaqdis (1925)

==============================================================
Loading...
loading...

0 Response to "Kejahatan MANUSIA SYAITAN David Rockefeller 'Big Boss' Amerika Syarikat Semasa Hidupnya Yang Tak Siapa Tahu Dan Ambil Tahu!!!"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close