Dalang Utama Serangan Dan Keganasan Di Syria TERBONGKAR!!! "Kita Mesti Musnahkan SYRIA Untuk ISRAEL" Digodam Dari Email Clinton!!!

loading...

Dalang Utama Serangan Dan Keganasan Di Syria TERBONGKAR!!! "Kita Mesti Musnahkan SYRIA Untuk ISRAEL" Digodam Dari Email Clinton!!!
(PILIHAN & KEBENARAN) Satu email dari Hillary Clinton mengesahkan bahawa pemerintahan OBAMA bersama HILLARY adalah dalang yang mencetuskan terjadinya perang saudara di SYRIA. Kesemua perang ini dicetuskan adalah untuk memenuhi keperluan geopolitik dan kestabilan negara ISRAEL.

Pendedahan dari WIKILEAKS ini menunjukkan Hillary yang dulunya adalah setiausaha negara USA telah merancang dan merangka konflik yang kini sedang berlaku di Syria. Hal ini dilakukan untuk menggulingkan kerajaan BASHAR AL ASSAD kerana ianya adalah jalan terbaik untuk membantu ISRAEL

Laporan Newobserveronline.com :

Dokumen ini adalah satu daripada banyak dokumen yang tidak dikelaskan oleh Jabatan Negara Amerika Syarikat di bawah nombor kes F-2014-20.439, Doc No. C05794498, berikutan kekecohan yang telah disebabkan oleh e-mel peribadi Clinton yang disimpan di rumahnya semasa dia berkhidmat sebagai Setiausaha Negara dari 2009 hingga 2013.

Walaupun transkrip Wikileaks bertarikh e-mel setelah 31 Disember 2000, ini adalah satu kesilapan di pihak mereka, seperti kandungan e-mel (khususnya rujukan hingga Mei 2012 rundingan antara Iran dan Barat berhubung program nuklearnya di Istanbul) menunjukkan bahawa e-mel yang sebenarnya dihantar pada 31 Disember 2012. e-mel yang menjelaskan bahawa dasar ia telah Amerika Syarikat dari awal-awal lagi untuk ganas menggulingkan kerajaan dan Syria khusus untuk melakukan ini kerana ia adalah demi kepentingan Israel.


"Cara terbaik untuk membantu ISRAEL menangani keupayaan nuklear Iran yang semakin meningkat adalah dengan membantu rakyat Syria menggulingkan rejim Bashar Assad," Clinton forthrightly.

Walaupun semua laporan perisikan AS telah lama menolak program "bom atom" Iran sebagai satu penipuan (kesimpulan ini disokong oleh Agensi Tenaga Atom Antarabangsa), Clinton terus menggunakan pembohongan ini untuk mewujudkan satu alasan untuk memusnahkan Syria atas nama Israel.

Dia khusus Pautan program atom bom mitos Iran ke Syria kerana, beliau berkata, "atom bom" program Iran mengancam "monopoli" Israel ke atas senjata nuklear di Timur Tengah. Jika Iran adalah untuk memperoleh senjata nuklear, Clinton menegaskan, ini akan membolehkan Syria (dan lain-lain "musuh Israel" seperti Arab Saudi dan Mesir) untuk "pergi nuklear juga," semuanya yang akan mengancam kepentingan Israel.

Oleh itu, Clinton, berkata, Syria perlu dimusnahkan. program nuklear Iran dan perang saudara di Syria mungkin kelihatan tidak berkaitan, tetapi mereka berada. Apa yang pemimpin tentera Israel benar-benar bimbang tentang - tetapi tidak boleh bercakap tentang - adalah kehilangan monopoli nuklear mereka. Keupayaan senjata nuklear Iran bukan sahaja akan berakhir bahawa monopoli nuklear tetapi boleh juga segera lawan lain, seperti Arab Saudi dan Mesir, untuk pergi nuklear juga. Hasilnya akan ada keseimbangan nuklear tidak menentu di mana Israel tidak dapat bertindak balas terhadap provokasi dengan serangan ketenteraan konvensional ke atas Syria dan Lubnan, kerana ia boleh hari ini.

Jika Iran adalah untuk mencapai ambang sebuah negara bersenjata nuklear, Tehran akan merasa lebih mudah untuk menyeru sekutu-sekutunya di Syria dan Hizbullah untuk menyerang Israel, mengetahui bahawa senjata nuklear akan menjadi penghalang kepada Israel bertindak balas terhadap Iran sendiri. Ia adalah, Clinton berterusan, "hubungan strategik antara Iran dan rejim Bashar Assad di Syria" yang membolehkan Iran untuk melemahkan keselamatan Israel.

Serangan tidak akan dibuat melalui "serangan langsung," Clinton mengakui, kerana "dalam tiga puluh tahun permusuhan antara Iran dan Israel" peperangan tidak pernah berlaku, tetapi hanya berlaku melalui "proksi." 

Dengan berakhirnya rejim Assad maka akan berakhir perikatan berbahaya ini. kepimpinan Israel memahami dengan baik mengapa mengalahkan Assad kini amat besar kepentingannya. Menjatuhkan Assad bukan sahaja akan menjadi rahmat yang besar kepada keselamatan Israel, ia juga akan mengurangkan rasa takut dirasai Israel mengenai kehilangan penguasaan nuklearnya.

Kemudian, Israel dan Amerika Syarikat mungkin dapat membangunkan pandangan yang biasa apabila program Iran begitu berbahaya bahawa tindakan ketenteraan boleh diperlukan. Clinton meneruskan dengan aset yang secara langsung mengancam Bashar Assad "dan keluarganya" dengan keganasan adalah "perkara yang betul" yang perlu dilakukan: Pendek kata, Rumah Putih boleh mengurangkan ketegangan yang telah dibangunkan dengan Israel ke atas Iran dengan melakukan perkara yang betul di Syria. 

Dengan wujudnya risiko pada keluarga sendiri, sahaja yang boleh menukar cara pemikiran diktator Bashar AL ASSAD.  E-mel yang membuktikan-seolah-olah apa-apa bukti lagi yang diperlukan-bahawa kerajaan AS telah menjadi penaja utama pertumbuhan keganasan di Timur Tengah, dan semua dalam usaha untuk "melindungi" Israel. Ia juga adalah satu pemikiran yg menenangkan untuk mempertimbangkan bahawa "pelarian" krisis yang kini mengancam untuk memusnahkan Eropah, telah secara langsung dicetuskan oleh tindakan kerajaan Amerika Syarikat ini juga, setakat mana terdapat mana-mana pelarian tulen melarikan diri dari perang saudara di Syria. 

Di samping itu, lebih 250,000 orang telah terbunuh dalam konflik di Syria, yang telah merebak ke Iraq-semua terima kasih kepada Clinton dan pentadbiran Obama sokongan yang "pemberontak" dan menyalakan api peperangan di Syria. Kemungkinan sebenar dan mengganggu yang sakit jiwa seperti Clinton-yang dasar telah dikenakan kematian dan kesengsaraan-juta rakyat boleh menjadi presiden berikutnya of America adalah pemikiran yang paling mendalam mengejutkan semua. penegasan awam Clinton itu, jika dipilih sebagai Presiden, dia akan "mengambil hubungan dengan Israel ke peringkat seterusnya," muktamad akan menandakan beliau, dan Israel, sebagai musuh bukan hanya beberapa negara-negara Arab di Timur Tengah, tetapi semua peace- orang yang penyayang di bumi.
Loading...
loading...

0 Response to "Dalang Utama Serangan Dan Keganasan Di Syria TERBONGKAR!!! "Kita Mesti Musnahkan SYRIA Untuk ISRAEL" Digodam Dari Email Clinton!!!"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close