(Video)TERKINI: Korea Utara Sudah Sedia Untuk PERANG NUKLEAR!!! RATUSAN Meriam Dan Pengebom Jarak Jauh Sudah Dalam Keadaan Bersedia Menembak Di Tepi Pantai!!!

loading...

(Video)TERKINI: Korea Utara Sudah Sedia Untuk PERANG NUKLEAR!!! RATUSAN Meriam Dan Pengebom Jarak Jauh Sudah Dalam Keadaan Bersedia Menembak Di Tepi Pantai!!! video:


Pemimpin Korea Utara, Kim Jong Un menghadiri program simulasi perang terbesar pernah dilakukan oleh tenteranya dalam masa yang sama menanti kedatangan tentera US di kawasan perairannya.

Acara tersebut yang menandakan ulang tahun 85 tentera Korea Utara, terdapat lebih daripada 300 meriam besar-berkaliber senjata.
Pada hari Rabu Korea Selatan menurut perintah supreme commander mereka telah mengadakan latihan simulasi peperangan dengan USA ini dengan jayanya.
Ketegangan di wilayah tersebut terus memuncak kerana kedua-dua Presiden, Donald Trump dan Kim Jong Un enggan berundur dalam isu program pembanggunan senjata nuklear rejim komunis itu.
Ini antara gambar dan video yang berjaya diambil:


video:
Loading...
loading...

0 Response to "(Video)TERKINI: Korea Utara Sudah Sedia Untuk PERANG NUKLEAR!!! RATUSAN Meriam Dan Pengebom Jarak Jauh Sudah Dalam Keadaan Bersedia Menembak Di Tepi Pantai!!! "

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close