(FOTO)Ini Dia "BUNKER" Perlindungan NUKLEAR & KIAMAT Mewah Bernilai 17.5 Million Dolar Yang Boleh Menahan 20-Kilotan Hentaman NUKLEAR!!!

loading...

(FOTO)Ini Dia "BUNKER" Perlindungan NUKLEAR & KIAMAT Mewah Bernilai 17.5 Million Dolar Yang Boleh Menahan 20-Kilotan Hentaman NUKLEAR!!!


Jujur cakap, masa depan umat manusia sedang agak goyah pada masa ini. Ceramah perang menguasai Berita Harian, dan seolah-olah guguran nuklear tidak akan dapat dielakkan jika Amerika Syarikat dan Korea Utara terus rancak berlumba senjata. Tetapi jangan bimbang, kerana walaupun kebanyakan manusia pasti akan binasa semasa perang nuklear, anda akan selamat dan kukuh dalam tempat perlindungan anda sendiri yang berada 45 kaki di bawah tanah di Savannah, Georgia ini!!!

Baik, jika anda mempunyai $17. 5M jangan habiskannya kerana wang itu lah yang akan selamatkan nyawa anda!!! Namun, anda mendapat lebih daripada nilai wang anda. Selain jelas menyelamatkan hidup anda, bunker nuklear, yang terletak di tanah seluas 32 ekar dan meliputi lebih dari 14,000 kaki ruang, juga dilengkapi dengan dinding tebal 3 ka, sistem Pengambilan udara, seorang jururawat Bilik, pancuran mandian dekontaminasi dan sistem CCTV yang bernilai $100,000. Oh, dan ia boleh menahan sebuah letupan nuklear 20 kiloton terlalu. Dibina ketika perang dingin pada tahun 1969, bunker yang telah diubah suai sepenuhnya pada 2012 dan kini mengandungi pangsapuri-pangsapuri luas yang empat bahawa masing-masing termasuk dapur, ruang makan, dua bilik tidur, Ruang tamu dan bilik mandi. Lebih baik berhati-hati yang anda memilih untuk tinggal bersama walaupun, kerana anda mungkin akan ke sana untuk masa yang sangat lama...

Adakah anda bimbang tentang hari kiamat???

Jadi jangan risau kerana BUNKER di Savannah, Georgia ini akan pastikan anda SELAMAT!!!Ia mempunyai dinding setebal 3 kaki, sistem Pengudaraan yang baik, seorang jururawat Bilik, pancuran mandian dekontaminasi dan sistem CCTV yang bernilai $100,000
Oh, dan ia boleh menahan 20 kilotan HENTAMAN dan GEGARARAN NUKLEARIa terletak di tanah seluas 32 ekar dan bunker ini mengandungi melebihi 14,000 kaki RuangDitukar dari bekas markas tentera AS yang dibina pada tahun 1969 dan telah diubah suai sepenuhnya pada 2012Ia mengandungi empat pangsapuri yang masing-masing termasuk dapur, ruang makan, dua bilik tidur, Ruang tamu dan bilik mandiSatu-satunya masalah ialah kosnya $17. 5MNamun, ia adalah harga murah untuk menjamin KESELAMATAN nyawa anda untuk peperangan nuklear supaya anda masih hidup!

Ini orang kafir punya persediaan, kiamat pun mereka kata boleh elak tapi kalau anda ada duit nak beli apa salahnya :)
Loading...
loading...

0 Response to "(FOTO)Ini Dia "BUNKER" Perlindungan NUKLEAR & KIAMAT Mewah Bernilai 17.5 Million Dolar Yang Boleh Menahan 20-Kilotan Hentaman NUKLEAR!!!"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close