TERKINI: Yakin Kedatangan Al-Masih Dajjal Sudah Hampir, Netanyahu Istihar Mahu Hancurkan Semua Negara Musuh!!!

loading...

TERKINI: Yakin Kedatangan Al-Masih Dajjal Sudah Hampir, Netanyahu Istihar Mahu Hancurkan Semua Negara Musuh!!! 
Netanyahu. ©AFP PHOTO/GALI TIBBONPerdana Menteri Israel Benjamin Netanyahu memperingatkan musuh-musuhnya untuk tidak macam-macam dengan negaranya. Dia menyatakan negaranya akan mengeluarkan 'senjata paling berbahaya' jika musuhnya menyerang Israel.

Netanyahu menyebutkan membela tanah air sangat penting, kerananya dia menyatakan pernyataan tersebut pada perasmian senjata pemintas peluru berpandu automatik terbaru bersama Amerika Syarikat-Israel.

"Siapa pun mencoba untuk menyerang kita (Israel), mereka yang mengancam kewujudan kita, akan menempatkan diri dalam bahaya tanpa belas kasihan!," tuturnya, diambil dari akhbar Independent, Isenin (3/4).

Dalam upacara perasmian tersebut, Arrow, nama senjata pemintas peluru berpandu balistik difungsikan untuk menahan masuknya peluru berpandu ke Israel. Arrow baru-baru ini digunakan untuk mencegah roket anti-pesawat yang ditembak Syria dari jet tempur mereka.

Tentera Israel menyatakan telah menembak jatuh beberapa roket anti-pesawat yang ditembak Syria. Ini merupakan serangan paling serius yang terjadi antara dua negara saling bermusuhan dalam beberapa tahun terakhir.

Sementara itu, Menteri Pertahanan Israel sendiri mengancam akan menghancurkan sistem pertahanan udara Syria tanpa ragu-ragu, jika mereka kembali mensasarkan pesawat tempur Israel lagi.
Loading...
loading...

0 Response to "TERKINI: Yakin Kedatangan Al-Masih Dajjal Sudah Hampir, Netanyahu Istihar Mahu Hancurkan Semua Negara Musuh!!! "

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close