TERKINI: Kapal Perang RUSSIA Meluru Laju Kearah Kapal Pemusnah NAVY US Yang Bertanggungjawab Melancarkan Peluru Berpandu Kearah Syria

loading...

TERKINI: Kapal Perang RUSSIA Meluru Laju Kearah Kapal Pemusnah NAVY US Yang Bertanggungjawab Melancarkan Peluru Berpandu Kearah Syria


Pada hari Jumaat, Berita FOX melaporkan bahawa sebuah kapal perang Rusia telah memasuki laut Mediterranean timur, menuju ke arah arah dua kapal pemusnah AS yang digunakan untuk melancarkan peluru berpandu pada malam Syria Khamis. The Frigate Rusia telah meninggalkan Laut Hitam, melalui selat Bosphorus dan bergerak ke jawatan USS Ross dan USS Porter. Seorang pegawai AS Pertahanan memberitahu Fox News bahawa frigat Rusia, Admiral Grigorovich RFS-494, melintasi selat "beberapa jam yang lalu.


Berita FOX News melaporkan lagi:

Admiral Grigorovich(kapal RUSSIA) bersenjata dengan peluru berpandu Kalibr berteknologi tinggi. Pada hari Jumaat lalu juga, salah satu pemusnah Amerika yang melancarkan peluru berpandu ke Syria mula menuju ke lokasi yang tidak didedahkan untuk mengisi semula peluru senjata yang telah habis digunakan.

A.S. menyerang pangkalan udara Syria sebagai membalas dendam terhadap serangan senjata kimia mengerikan minggu ini terhadap orang awam, termasuk bayi dan kanak-kanak, kata pegawai tentera.

Kapal RUSSIA yang dilaporkan tadi menuju ke pelabuhan Syria Tartus dalam pelayaran rutin, agensi berita Rusia TASS dilaporkan Jumaat, memetik sumber tentera diplomatik. "Kapal Federation bersenjatakan peluru berpandu Kalibr akan melawat pangkalan logistik di Tartus, Syria," kata sumber itu, menurut TASS. Kapal itu kini berhampiran selat Sea Blact, Tass dilaporkan. kapal sebelah kiri dalam pelayaran selepas berhenti di Novorossiisk untuk bekalan dan mengambil bahagian dalam latihan bersama dengan kapal-kapal Turki di Laut Hitam.

Kementerian Pertahanan RUSSIA telah memuat naik beberapa gambar kapal  Admiral Grigorovich di lautan itu:

Loading...
loading...

0 Response to "TERKINI: Kapal Perang RUSSIA Meluru Laju Kearah Kapal Pemusnah NAVY US Yang Bertanggungjawab Melancarkan Peluru Berpandu Kearah Syria"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close