(VIDEO)Terhangguk-hangguk layan BUSKING! 4 Ekor KUCING Prihatin Ini Berjaya Pujuk Hati Seorang Busker Yang Langsung Tak Dapat Sambutan Dari MANUSIA!!!

loading...

(VIDEO)Terhangguk-hangguk layan BUSKING! 4 Ekor KUCING Prihatin Ini Berjaya Pujuk Hati Seorang Busker Yang Langsung Tak Dapat Sambutan Dari MANUSIA!!!

Sementara itu di suatu tempat di Pulau Pangkor, Malaysia, seorang ahli muzik yang ghairah memberi persembahan, tetapi tiada siapa yang mengendahkan beliau atau berhenti seketika untuk mendengar persembahannya. Ahli muzik, ini agak kecewa  dan ingin menamatkan persembahan dan berkemas untuk pulang,  tiba-tiba dia melihat empat kucing yang duduk di depan dia, mendengar muzik beliau!

PakNon tak tipu anda, kucing-kucing tersebut duduk di situ sambil menghangguk-hangguk kepala mereka untuk membuktikan yang mereka nikmati alunan muzik yang dimainkan! Kucing ini, yang kelihatan seperti berusia hanya beberapa bulan, datang untuk menyokong lelaki, memberitahu orang lain bahawa muziknya adalah bernilai untuk didengari! Lelaki tersebut bermain gitar dengan sepenuh hati dan sebelum meninggalkan kawasan tersebut, beliau mengucapkan terima kasih kepada kucing kerana menonton persembahannya!

video:
Ini membuktikan bahawa sesetengah daripada kita telah membuang sifat prikemanusiaan kita jauh ke belakang, tetapi haiwan? tidak, mereka membawa sifat itu bersama mereka! Kucing ini pasti buat hari pemuzik ini lebih ceria dan gembira! Dan apa yang indahnya tentang kisah ini ialah kesemua kucing jalanan ini telah pun dipelihara oleh lelaki budiman ini!
Loading...
loading...

0 Response to "(VIDEO)Terhangguk-hangguk layan BUSKING! 4 Ekor KUCING Prihatin Ini Berjaya Pujuk Hati Seorang Busker Yang Langsung Tak Dapat Sambutan Dari MANUSIA!!!"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close