TERKINI: Mat Over, David Teo Dan Rosham Nor Tarik Perhatian Ramai Bila Duduk SEBARIS Di Barisan PALING HADAPAN!

loading...

TERKINI: Mat Over, David Teo Dan Rosham Nor Tarik Perhatian Ramai Bila Duduk SEBARIS Di Barisan PALING HADAPAN!Pelakon dan pelawak Sulaiman Yassin (betul), lebih dikenali sebagai 'Mat Over', dan penerbit filem Datuk David Teo (kedua betul), malam ini mencuri perhatian di penyampaian National Transformation Programme 2016. Gambar oleh NSTP / AIZUDDIN SAAD


SHAH ALAM: Pelakon dan pelawak Sulaiman Yassin, lebih dikenali sebagai 'Mat Over, dan penerbit filem Datuk David Teo, malam ini mencuri perhatian di penyampaian National Transformation Programme 2016.

Kedua-dua telah diduduki dalam barisan depan acara di sini di Dewan Agong Tuanku Canselor UiTM Shah Alam.

Kewujudan mereka tidak terlepas dari perhatian Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak.

Sedang membuat catatan kehadiran pasangan, perdana menteri menyeru rakyat Malaysia berhenti mempertikaikan dengan satu sama lain.

Dia berkata rakyat Malaysia sebaliknya perlu membantu satu sama lain untuk memastikan bahawa negara terus untuk kekal aman dan makmur.

"Ia seolah-olah Mat Over sedia ada di sini. David Teoh juga hadir, bersidang bersama-sama. Ini caranya ia sepatutnya," dia berkata, menambah ini apa dia ingin melihat sebagai perdana menteri.
Loading...
loading...

0 Response to "TERKINI: Mat Over, David Teo Dan Rosham Nor Tarik Perhatian Ramai Bila Duduk SEBARIS Di Barisan PALING HADAPAN! "

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close