(Video)Terbukti Ramalan RASULULLAH Tentang Amerika!!! Ini Penjelasan Ust Zulkifli Muhammad Ali Tentang Agenda Mereka Di Iraq!!!

loading...

(Video)Terbukti Ramalan RASULULLAH Tentang Amerika!!! Ini Penjelasan Ust Zulkifli Muhammad Ali Tentang Agenda Mereka Di Iraq!!!

Video:daripada video ini sudah terbongkar:

- Bush sudah tahu bahawa di kawasan Iraq terdapat kandungan emas yang sangat banyak melalui satelit NASA

- Bush serang Iraq dengan alasan mahu hapuskan diktator Saddam Hussein dan mahu selamatkan rakyat Iraq walhal sebenarnya mahukan telaga minyak Iraq sekarang "black gold" dan mahu  pastikan emas yang tertanam dalam sungai eufrat milik mereka

- Amerika bertindak sebagai "polis dunia" lantikan sendiri supaya mereka boleh ceroboh negara Islam yang kaya khazanah alam atas nama keamanan

- Obama tidak bawa balik semua tenteranya dari Iraq kerana mahu tunggu emas di sungai eufrat muncul

- NASA ramal sungai eufrat akan kering 100% dalam masa terdekat dan amerika sudah mula serang Syria pula (negara-negara SYAM)
di dasar sungai eufrat ini terdapat kandungan emas yang tak terkira banyaknya yang bakal buat semua lelaki di seluruh dunia "GILA"pada tahun 2014 sungai ini dianalisis telah kering sebanyak 60% dan sekarang makin surut!
ini apa yang bakal direbutkan oleh semua lelaki, namun RASULULLAH telah melarang umatnya menyertai perebutan ini...Perang besar antara lelaki akan berlaku, menurut kata Nabi daripada 100 orang yang berperang hanya seorang sahaja yang akan hidup untuk tengok hari esok dan kemudian perang ini terus berlaku tanpa henti tanpa ada kesudahan...


SEMOGA KITA TIDAK TERGOLONG DALAM GOLONGAN YANG TAMAK HALOBA INI! :)
Loading...
loading...

0 Response to "(Video)Terbukti Ramalan RASULULLAH Tentang Amerika!!! Ini Penjelasan Ust Zulkifli Muhammad Ali Tentang Agenda Mereka Di Iraq!!!"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close