(Video)TERKINI: Pengarah Film Terkemuka DAVID TEO Ditampar Sampai Terpelanting Depan PM Dato Najib Razak!!

loading...

(Video)TERKINI: Pengarah Film Terkemuka DAVID TEO Ditampar Sampai Terpelanting Depan PM Dato Najib Razak!! Ini mangsa: David Teo

David teo ditampar oleh mat over ketika live didepan perdana menteri malaysia .
David Teo yang ditampar oleh pelakon Sulaiman Yassin atau pun lebih dikenali sebagai Mat Over ketika sesi bersama selebriti dalam majlis Transformasi Nasional.

Ini pemangsa yang hayun penampar: Mat Over

Lebih meggamatkan suasana, tindakan pelakon veteran tersebut dilakukan di hadapan perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak sekaligus menimbulkan suasana riuh rendah seketika.kejadian tersebut bermula apabila David Teo bertindak merampas pembesar suara daripada Rosyam Nor?? Tindakan David Teo itu adalah untuk menyuarakan pendapatnya supaya selebriti yang berada di barisan belakang turut diberi peluang untuk bercakap.David dan juga Mat Over kemudiannya dibawa keluar oleh pengawal keselamatan setelah keadaan menjadi semakin tegang. Kami kongsikan bersama anda video pendek yang sempat dirakam di tempat kejadian.

Video kejadian:
sebelum kena hayun penampar batu


Semasa David teo ditampar oleh mat over ketika live didepan perdana menteri malaysia NajibRazak
Selepas mat over menampar david teo didepan perdana menteri.maka mereka pun bermaaf-maafan sambil melagakan pipi untuk berdamai secara baik.adakah ada sambungan nya dimahkamah kelak?sama2 kita nantikan.....
Loading...
loading...

0 Response to "(Video)TERKINI: Pengarah Film Terkemuka DAVID TEO Ditampar Sampai Terpelanting Depan PM Dato Najib Razak!! "

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close