(Video)"Selipar Terbang, Pedang Jari Terhunus, Cermin Kereta Ditampar" Bahana Amukan Cik Kak Di Parking Bazar Ramadhan!!!

loading...




Semua orang pernah hadap situasi tegang bila cari parking dan tunggu parking, tapi apa yang cik kak ni dengan keluarga dia buat dah melebih. Sampai jatuh maruah orang ISLAM dalam bulan mulia ni dibuatnya, maruah bangsa melayu lagilah dia tak jaga...

adoii laa cik kak...



tengok ni dengan garangnya dia hunuskan pedang di celah jarinya itu... ish3 :(





tak cukup lagi hunus pedang kalini dia buka kasut pulak.. ready nak rempuh kah apa tu???



rupanya dia baling BOM SELIPAR!!!



2 kali dia baling!!! habis jahanamlah kereta amoi nii...



kemudian bawak skuad penggempur pulak!!!

Hadoih laaa cik kak....





ni dia kerosakan hasil daripada AMUKAN cik kak... ready maw bayaq ka cik kak???

ini video dan dialog semasa kejadian AMUKAN cik kak pencinta bazar ramadhan...



Perakam:Ini parking kami sudah tungguh lama.

Attacker:Aku masuk ikut belakang, u tungguh depan.
Perakam:U tau undang-undang tak? I sudah bagi signal, hon u sudah, u masuk lagi.
Attacker:U ada lesen?
Perakam:memang ada lar, parking banyak kenapa nak ambil parking I?
Attacker:parking banyak u p cari lain. (parking alot why dont u cari lain ).


original post from fb : Ann Lim



semoga cik kak dan bala tenteranya istighfar banyak-banyak lah di bulan mulia ni, kering pahala puasa saja-saja ja kalau dok buat loqlaq tengah2 puasa ni, dapat lapar dan dahaga saja nanti kan ka penattt.

Wallahualam :)
Loading...
loading...

0 Response to "(Video)"Selipar Terbang, Pedang Jari Terhunus, Cermin Kereta Ditampar" Bahana Amukan Cik Kak Di Parking Bazar Ramadhan!!!"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close